Υγρά Καύσιμα

Πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης

Επενδύουμε σταθερά και αδιαπραγμάτευτα στην ποιότητα. Καλύπτουμε τις ανάγκες της Βιομηχανίας, του Τουρισμού και άλλων παραγωγικών κλάδων, με άριστη ποιότητα καυσίμων σε ανταγωνιστικές τιμές.
Σας εφοδιάζουμε με υγρά καύσιμα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Με κύριο μέλημα μας την αξιοπιστία της συναλλαγής και την ταχύτατη εξυπηρέτηση σας  προμηθεύουμε, από τα πρατήρια μας ή σε συνδυασμό με τον σύγχρονο στόλο των φορτηγών αυτοκινήτων μας, υγρά καύσιμα με την ποιότητα και εγγύηση ΕΚΟ και πετρελαιοειδή κορυφαίας ποιότητας, με την εγγύηση «Super Creta Gas» ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ. 

Εφοδιάστε το όχημα σας από τα πρατήρια μας με:
Βενζίνη Αμόλυβδη 95 Ekonomy
Βενζίνη Αμόλυβδη 100 Racing
Πετρέλαιο κίνησης Diesel Ekonomy
Πετρέλαιο κίνησης Diesel Avio
Υγραέριο κίνησης LPG

Τα υγρά καύσιμα ΕΚΟ, με ειδικά πρόσθετα, δεν επιτρέπουν την εναπόθεση καταλοίπων καύσης ενώ περιέχουν ειδικές καθαριστικές και αντιδιαβρωτικές ενώσεις που πετυχαίνουν:

    • σταθερά υψηλή απόδοση και βελτίωση λειτουργίας της μηχανής
    • καθαρισμό και προστασία του κυλίνδρου και των βαλβίδων δραστική μείωση των μηχανικών τριβών
    • αποτελεσματικό καθαρισμό των αποθέσεων από τα μπεκ ψεκασμού και τις βαλβίδες εισαγωγής
Υγραέριο Κίνησης (AUTOGAS)

Προμηθευτείτε από τα πρατήρια μας ΕΚΟ Υγραέριο Κίνησης. H χρήση Υγραερίου στα Ι.Χ. και Επαγγελματικά οχήματα είναι απολύτως ασφαλής, εφόσον τηρούνται οι ισχύουσες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές τόσο για τη μετατροπή όσο και για την περαιτέρω συντήρηση του Οχήματος βάση των προδιαγραφών του κατασκευαστή.

Το Υγραέριο Κίνησης (Autogas) είναι Μείγμα Βουτανίου-Προπανίου σε ενδεικτική αναλογία 80%-20%. Δεν περιέχει (κυρίως) Βενζόλιο, Πολυμερείς Αρωματικούς Υδρογονάνθρακες και έχει ελάχιστο Θείο.

    • Aποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση, έναντι της Βενζίνης και του Πετρελαίου, συνδυάζοντας οικολογικά και οικονομικά πλεονεκτήματα.
    • Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Υγραερίου Κίνησης, είναι η καλύτερη προστασία του κινητήρα των οχημάτων, κυρίως λόγω της απουσίας Μεθανόλης και Αιθανόλης, είναι πολύ πιο οικονομικό, απαιτώντας πολύ μικρότερη οικονομική δαπάνη ανά γέμισμα για τα ίδια χιλιόμετρα και οι σημαντικά μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Προϊόντα

Icon
Υγρά Καύσιμα

Πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης Επενδύουμε σταθερά .

Icon
Υπερσύγχρονο αυτόματο πλυντήριο

Στις εγκαταστάσεις μας στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου .

Icon
Λιπαντικά – Αξεσουάρ – Marketplace

Λιπαντικά Η συνεργασία της Super Creta .

Icon
Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης

Η εταιρεία είναι δίπλα στον καταναλωτή, .