ΠΡΟΣΦΟΡΑ Βιολογικός Καθαρισμός

Το 1ο αυτοκίνητο €40,00
το 2ο αυτοκίνητο της οικογένειας € 20,00
Συνολικά τα 2 οικογενειακά αυτοκίνητα € 60,00 από € € 80,00

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Ξεκινήστε με την επαγγελματική απολύμανση του αυτοκινήτου σας σ΄ ένα εξειδικευμένο υπερσύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων:

  1. Απολύμανση πλαστικών μερών καμπίνας (πλαινά πόρτας, ταμπλό, τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων, τεμπέλης, πλάτες καθισμάτων και πορτ μπακαζ
  2. Απολύμανση Αερόβια καμπίνας με Όζον: Λειτουργία μηχανήματος παραγωγής όζον με σκοπό την απολυμαντική δράση των αερόβιων μικροβίων
  3. Καθαρισμός απολύμανσης αεραγωγών με απολυμαντικό υγρών.

Η απολύμανση γίνεται και με χρήση ειδικού καθαριστικού και απολυμαντικού spray. Η δραστική ουσία του είναι ισχυρό βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και αλγοκτόνο. Έχει υψηλή μικροβιοκτόνο δράση απέναντι σε gram-positive & gram-negative βακτήρια, μύκητες, ζυμώσεις, μούχλες, ιούς και πρωτόζωα.

Η ανωτέρω επαγγελματική απολύμανση είναι αναγκαία τόσο στα ΙΧ όσο και στα επαγγελματικά οχήματα κυρίως λεωφορεία, ταξί και φορτηγά με τρόφιμα.

 

To πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα του εσωτερικού του αυτοκινήτου επιβεβαιώνεται και από την ακόλουθη έρευνα:

Η σοκαριστική έρευνα που θύμισε τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης είδε το φως της δημοσιότητας στις Η.Π.Α., με τα αποτελέσματα να προκαλούν κυριολεκτικά αηδία.

To τιμόνι του αυτοκινήτου μας, λοιπόν, αποδείχθηκε πως κουβαλάει περισσότερα βακτήρια ακόμα και από τις δημόσιες τουαλέτες! Συγκεκριμένα μετρήθηκε η περιεκτικότητα παθογόνων μικροοργανισμών ανά τετραγωνικό εκατοστό, με την στεφάνη του τιμονιού να εμφανίζει 629/τ.εκ. Πολύ μακριά, στην δεύτερη θέση, βρίσκονται τα κουμπιά των ασανσέρ με 323/τ.εκ., ακολουθούν στην τρίτη θέση -μίνι έκπληξη- τα καπάκια από τις δημόσιες τουαλέτες με 172/τ.εκ., ενώ οι οθόνες των smartphones μετά βίας πιάνουν το όριο των 100/τ.εκ.

Αυτό που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό – και αηδιαστικό –  είναι η ευρύτητα στις ποικιλίες βακτηρίων που εντοπίστηκαν στο γενικότερο περιβάλλον της καμπίνας των επιβατών. Περισσότερα από 700 διαφορετικά είδη παρατηρούνται στο εσωτερικό ενός βρώμικου αυτοκινήτου, με τα καθίσματα και το τιμόνι να διατηρούν φυσιολογικά την μερίδα του λέοντος. Ο σταφυλόκοκκος είναι αυτό που απαντάται συχνότερα, ένα βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές δερματικές και εντερικές διαταραχές. Το αίτιο για όλα αυτά; Η κατανάλωση φαγητού εντός αυτοκινήτου και ο πλημμελής καθαρισμός της καμπίνας.

 

Αναφορικά με το τελευταίο σκέλος, η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 οδηγών. Από αυτούς, το 32% δήλωσε πως σπάνια καθαρίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Πόσο σπάνια; Μόλις μια φορά τον χρόνο! Μάλιστα το Ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας που διεξήγαγε την όλη διαδικασία, ανέφερε πως το ποσοστό ενδέχεται να είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς δεν αποκλείεται πολλοί οδηγοί να είπαν ψέματα, για να μην αποκαλυφθούν -επίσης κυριολεκτικά- οι βρωμιές τους.