ΠΡΟΣΦΟΡΑ σε Υαλοκαθαριστήρες Bosch

ΠΡΟΣΦΟΡΑ €15,00 από € 18,00

Η αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων συνιστάται να γίνεται μια φορά τον χρόνο, καθώς το λάστιχό τους ξεραίνεται και σκληραίνει με αποτέλεσμα να μην απομακρύνει αποτελεσματικά το νερό από το παρμπρίζ αφήνοντας «γραμμές», ενώ κάνουν θόρυβο κατά την λειτουργία τους. Το κόστος αντικατάστασης ενός ζεύγους υαλοκαθαριστήρων κυμαίνεται γύρω στα 15 – 20 ευρώ. Παράλληλα, δεν πρέπει να παραμελείτε και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, ο οποίος τοποθετείται στα 3θυρα και 5θυρα αυτοκίνητα.

Σημείωση: Αρχικά θα πρέπει να ανατρέξετε στους καταλόγους των εταιρειών υαλοκαθαριστήρων για να βρείτε ακριβώς τις διαστάσεις που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σας, έτσι ώστε να μην ούτε μεγαλύτεροι αλλά ούτε και μικρότεροι από τους εργοστασιακούς.

 Για να αφαιρέσετε τους υαλοκαθαριστήρες τους σηκώνετε και κατόπιν τους γυρνάτε ανάποδα. Πιέζετε προς τα κάτω στο σημείο που το κλιπ του υαλοκαθαριστήρα εφαρμόζει στο βραχίονα και αμέσως βγαίνει. Προσοχή: Σε κάποια μοντέλα (π.χ. του ομίλου VW), οι υαλοκαθαριστήρες θα πρέπει να μετακινηθούν κάθετα στο παρμπρίζ για να σηκωθούν.

  1. Η τοποθέτηση είναι επίσης μια διαδικασία του ενός λεπτού, ενώ στις συσκευασίες υπάρχουν σχετικές οδηγίες. Παίρνετε τον καινούργιο υαλοκαθαριστήρα και τον τοποθετείτε πάλι ανάποδα, εφαρμόζοντας το κλιπ του υαλοκαθαριστήρα μέσα στο βραχίονα.
  2. Αφού έχει εφαρμοστεί το κλιπ του υαλοκαθαριστήρα στον βραχίονα, το πιέζετε προς τα πάνω έτσι ώστε να ακουστεί το «κλικ» που σημαίνει ότι έχει κουμπώσει. Διαφορετικά ο υαλοκαθαριστήρας θα μετακινηθεί όταν τεθεί σε λειτουργία.