-20% Τα Εξελιγμένα MOBIL Λιπαντικά Synt 5W-40

Τα εξελιγμένα MOBIL λιπαντικά Synt 5w-40 προσφορά € 8,00 το λίτρο από αρχική € 10,00 το λίτρο.

 

• Σειρά προϊόντος: Super
• Έκδοση: 3000 X1
• Κατηγορία ιξώδους SAE: 5W-40
• Χωρητικότητα [λίτρα]: 1
• Προδιαγραφή: ACEA A3, API SN, ACEA B3, ACEA B4, API CF
• Έγκριση του κατασκευαστή: BMW Longlife-01, Porsche A40, PSA B71 2296, Renault RN0700, Renault RN0710, MB 229.3, VW 502 00, GM LL-B-025, VW 505 00
• λάδια – υπόδειξη κατασκευαστή: AAE Group B6
• Είδος δοχείου: Φιάλη

Το Synthetics Mobile 5W40 συνιστάται ιδιαίτερα από κατασκευαστές για μηχανήματα που ασχολούνται με τη μεταφορά φορτίων, την εργασία στον τομέα των κατασκευών, της εξόρυξης και της γεωργίας. Το λάδι κινητήρα της Mobil συμμορφώνεται πλήρως με όλες τις υπάρχουσες απαιτήσεις των προδιαγραφών κατηγορίας API SL, καθώς και με τις κατηγορίες JASO, ACEA, Global. Το Mobil 1 5W40 είναι ο πιο δημοφιλής τύπος λαδιού στους οδηγούς.

Το Synthetics Mobil 1 5W40 έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, το οποίο είναι αποτέλεσμα των κοινών εξελίξεων των εταιρειών που κατασκευάζουν λιπαντικά με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού αυτοκινήτων. Αυτές οι εξελίξεις βασίζονται στη χρήση των πιο πρόσφατων υλικών που χρησιμοποιούνται για τη λίπανση των κινητήρων.

 

Το Synthetics Mobile 5W40 είναι ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό αυτοκινήτου που κατασκευάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η λίπανση έδειξε καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Κατά τη λειτουργία του μηχανήματος, δεν απαιτείται καθόλου συμπλήρωση του προϊόντος, ωστόσο, η κατανάλωση καυσίμου είναι ελαφρώς μειωμένη, κάτι που αποτελεί επιπλέον πλεονέκτημα. Έχει πολύ καλή σταθερότητα των πρόσθετων που χρησιμοποιούνται.

Το Mobil synthetics χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της απόδοσης των πετρελαιοκινητήρων με πολύ υψηλή τεχνική απόδοση, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων μοντέλων κινητήρων με χαμηλές εκπομπές. Αυτό το λάδι κινητήρα Mobil είναι κατάλληλο για κινητήρες μηχανών που λειτουργούν σε αρκετά υψηλές ταχύτητες και σε πολύ υψηλά φορτία, για παράδειγμα, για κινητήρες βαρέων οχημάτων εκτός δρόμου.