Πελάτες

Η Super Creta Gas διακρίνεται ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον τομέα της πώλησης και διανομής υγρών καυσίμων και πετρελαιοειδών στην Κρήτη, χάρη σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο πελατολόγιο που εμπιστεύεται τις υπηρεσίες μας για την ασύγκριτη ποιότητα και εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

Καθημερινά, τα πρατήριά μας υποδέχονται περισσότερα από 1.100 ιδιωτικά οχήματα, ενώ ο εξειδικευμένος στόλος μας καλύπτει τις ανάγκες σε πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης επιχειρήσεων, καθώς και δημοσίων φορέων και οργανισμών σε όλο το νησί.

Δημόσιος & Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας

Ενισχύουμε σημαντικά φορείς, όπως την Περιφέρεια Κρήτη, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τα νοσοκομεία, τις αστυνομικές διευθύνσεις, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τα κολυμβητήρια, το αεροδρόμιο, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και τα πλοία, με αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις που υποστηρίζουν τη λειτουργία τους.

Δημόσια Κατασκευαστικά Έργα

Παρέχουμε υπηρεσίες παροχής καυσίμων που εξυπηρετούν μεγάλης κλίμακας δημόσια κατασκευαστικά έργα, επιτρέποντας την ομαλή και αποτελεσματική τους εκτέλεση.

 

img
img
img
img

Μικρές και Μεγάλες Επιχειρήσεις

Στηρίζουμε την ανάπτυξη και την επιτυχία τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Κρήτη. Ο ξενοδοχειακός κλάδος, η βιομηχανία και οι αυτοκινητιστές, από λεωφορεία και ταξί μέχρι φορτηγά, εμπιστεύονται την Super Creta Gas για την προμήθεια υγρών καυσίμων και πετρελαιοειδών υψηλής ποιότητας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενισχύοντας την λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων τους.

img
img
img
img

Ιδιώτες Ι.Χ.

Καθημερινά, ιδιώτες οδηγοί επιλέγουν τα πρατήρια μας για την ανεφοδιασμό των οχημάτων τους, επωφελούμενοι από την ποιότητα, την ασφάλεια και την οικονομία που προσφέρουν τα καύσιμά μας. Η δέσμευσή μας για προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που ξεπερνούν τις προσδοκίες, συμβάλλει στην άνετη και αποδοτική μετακίνηση του ιδιώτη σε κάθε του μετακίνηση.