Η Εταιρεία

https://supercretagas.gr/wp-content/uploads/2020/09/about-800x600.jpg

Η Super Creta Gas - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ με δύο (2) σύγχρονα πρατήρια στο Ηράκλειο Κρήτης έχει δημιουργήσει μία ειλικρινή και ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στον τομέα της παροχής υγρών καυσίμων και λιπαντικών.

Στα 15 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας σας παρέχουμε:

  1. Πώληση – Διανομή υγρών καυσίμων , βενζίνης, πετρελαιοειδών και υγραερίου
  2. Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης
  3. Υπερσύχρονες υπηρεσίες πλυντηρίου αυτοκινήτου
  4. Πρότυπα πλυντήρια  μεγάλων οχημάτων για λεωφορεία, φορτηγά
  5. Αλλαγή λαδιών
  6. Marketplace με μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών και άλλων αξεσουάρ
  7. Μίνι μάρκετ - καφέ

Ξεχωρίζουμε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές , την άριστη και ελεγμένη , μέσω τακτικών ελέγχων, ποιότητα στα υγρά καύσιμα και το μοναδικό για την Κρήτη υπερσύχρονο πλυντήριο μας στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου .

Το Όραμα μας

Η ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ - «Super Creta Gas» δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει την αξιοπιστία στον χώρο της πώλησης και διανομής υγρών καυσίμων και την εμπιστοσύνη στην ολιστική φροντίδα των μεταφορών και της φροντίδας του αυτοκινήτου σας.

Η διαρκής εξέλιξη, η ανάπτυξη και η καινοτομία στις υπηρεσίες μας θέλουμε να  μας εδραιώνουν συνειδητά την πρώτη και έμπιστη επιλογή σας.

https://supercretagas.gr/wp-content/uploads/2020/09/orama-800x600.jpg
https://supercretagas.gr/wp-content/uploads/2020/09/apostoli-800x600.jpg
Η Αποστολή μας

Σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο, όπως αυτός της αγοράς καυσίμων, η Super Creta Gas - ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ , συνεχίζει να αναπτύσσεται και να  αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιχειρηματικότητα στην Κρήτη.

Αποστολή μας η έμφαση στην ποιότητα των καυσίμων, των προϊόντων μας, η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και η άριστη εξυπηρέτηση σε άμεση συνάρτηση με τον σεβασμό προς τον καταναλωτή, το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία.