Η «Super Creta Gas – ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ» Υπερήφανος Χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοβόλεϊ – “EURO FOOTVOLLEY 2022 HERAKLIO”

⚽ EURO FOOTVOLLEY HERAKLIO 2022– KARTEROS BEACH SPORTS CENTER
🎥 Συνέντευξη Τύπου 1η Ημέρα, στο Lato Boutique Hotel

🎉 Τελικοί, Απονομές και Τελετή Λήξης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοβόλεϊ, που διοργανώθηκε για 1η φορά στη χώρα μας και στο Ηράκλειο, στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό.
🏆 Υπερήφανοι Χορηγοί στο εντυπωσιακό άθλημα στην άμμο νιώθουμε χαρά για τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που αγωνίστηκαν. Μπράβο στην ομάδα από τη Γερμανία για την κατάκτηση, αλλά και στις ομάδες του Ισραήλ, της Ιταλίας της Ελβετίας που συμπλήρωσαν την τετράδα.
👏 Υπερηφάνεια για τα 4 ελληνικά ζευγάρια που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους φτάνοντας στις νοκ άουτ αναμετρήσεις και ιδιαίτερα για τους Μιχάλης Μουρούτσος (τον χρυσό Ολυμπιονίκη μας), Ρωμανός Ιωαννίδης, Γιάννης Κουρζής και Αργύρη Πλατέλλα
✅ Στηρίξαμε τη διοργάνωση, στηρίζοντας το σπορ και τη διάδοση του Ποδοβόλεϊ στη χώρα μας, όπως χρόνια κάνουμε και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Κρήτη, συνεισφέροντας στην καλλιέργεια κουλτούρας συμμετοχής, ενίσχυσης και  ανάπτυξης διοργανώσεων και ευ αγωνεισεσθε.
🤝 Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, στο OAKA Olympic Athletic Center of Athens “Spiros Louis” στην European Footvolley League στο Footvolley Greece και σε όσους στήριξαν αποφασιστικά τη διοργάνωση.